10%

Ruim Baan - expo

Vijf kunstenaars maken concreet werk speciaal voor een tentoonstelling, ingegeven door specifieke aspecten van de ruimte van 37PK. Door de kunstenaars, de werken en plekken zorgvuldig op elkaar af te stemmen, ontstaat er een evenwichtig en harmonieus geheel. Bijzonder daarbij is dat er ook een miniatuurvariant van deze expositie gemaakt zal worden, speciaal voor de ruimte van de Kleine Zaal van de Vishal. Wij hopen dat jullie ons willen helpen om deze twee exposities te kunnen realiseren!

Hierbij willen wij onszelf graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Rene van den Bos, Iemke van Dijk, Tonneke Sengers, Rubins J. Spaans en de curator van deze expositie, Ruth van Veenen. Wij zijn allemaal beeldend kunstenaar werkend in een abstract-concrete kunstopvatting en woonachtig in Noord en Zuid-Holland.

Speciaal voor de expositie willen wij nieuwe werken maken. Elke kunstenaar heeft daarvoor zijn eigen motief, techniek, materiaal en kleurgebruik. Omdat wij gedurende de vorderingen van dit project steeds enthousiaster werden, is besloten daarnaast ook een miniatuurvariant van deze expositie te maken speciaal voor de ruimte van de Kleine Zaal van de Vishal!

Om de tentoonstellingen op de geplande datum van 30 oktober van start te kunnen laten gaan, vragen wij jullie hulp in de totstandkoming. Met name voor de extra materiaalkosten voor de werken en de opbouw- en transportkosten kunnen wij jullie ondersteuning goed gebruiken.

Zie voor meer informatie en achtergronden:

www.rvandenbos.nl

iemkevandijk.blogspot.com

www.tonnekesengers.com

www.rubins-art.com

www.ruthvanveenen.nl

over de aanmelder
Aangemeld sinds 23-04-2015
looptijd project is verstreken
10%
gedoneerd
9
personen steunen dit project
150,-
van 1.500,- gedoneerd
wat krijg je
€ 10,-
mooie kaartenset
€ 15,-
speciale ontvangst met presentatie door deelnemende kunstenaars
€ 20,-
mooie kaartenset, plus de speciale ontvangst
€ 50,-
persoonlijk atelierbezoek, plus de kaartenset en ontvangst
€ 100,-
50 euro korting op aankoop, plus atelierbezoek, kaartenset en ontvangst